Pistoia’da 90 yaşındaki cinayet, muhasebeci oğlunun itirafı: “Kirasını ödeyecek param olmadığı için onu öldürdüm”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
90 yaşındaki Ottavina Maestripieri’nin oğlu 60 yaşındaki muhasebeci ve muhasebeci Patrizio Ruscio, 1 Haziran Perşembe sabahı Pistoia’daki via Monteverdi’deki dairesinde ölü bulundu, bu sabah sorgu sırasında annesini öldürdüğünü itiraf etti kendisinin geçtiğimiz günlerde avukatı Francesco Stefani aracılığıyla soruşturmalardan sorumlu savcı yardımcıları Linda Gambassi ve Lombardo De Gaudio’dan talepte bulunduğunu söyledi.

Sorgulama üç buçuk saatten fazla sürdü. “Müvekkilimiz tüm soruları yanıtladı – avukat Stefani açıkladı -, olan her şeyi anlattı, ardından eylemin sorumluluğunu üstlenerek bu suçu itiraf etti”.

Pistoia’da 90 yaşındaki evde öldü, oğlu araştırıldı

Floransa yazı işleri ekibi tarafından düzenlendi

03 Haziran 2023

“İlgili başka bir konu yok -diye ekledi avukat-, sebebini açıklamadı, çünkü herhangi bir sebep yoktu. Son aylarda ve son yıllarda yaşadığı bıkkınlık iklimi kesinlikle bu duruma yol açtı.” tartışma sırasında ona bu hareketi yapması için”.

Ayrıca avukatın hikayesine göre, Ruscio “birkaç dakika sonra annenin ağzını kapatmakta iyi olmadığını fark etti, hala hayatta olduğu için onu canlandırmaya çalıştı, başarılı olamadı. Daha sonra 118’i aradı ve buna inandı. kadının doğal sebeplerden öldüğünü, ancak görünüşe göre oğlunun doğru olmayan bir gerçeği onaylamak istemediğini ve bu yüzden ‘polisi arayın’ dediğini söyledi.

Avukat Stefani’ye göre, müvekkili “soruşturmaları yürütecek kişiye, annenin doğal bir ölümle ölmüş olamayacağına dair sinyal göndermek istedi, ancak ilk birkaç gün içinde kendisini bu yükten kurtaramadı. Şimdi ne yaptığını, olan her şeyi anlatarak çok ayrıntılı olarak söylemeliyim”.

Ruscio suçtan değil, kendi evinden annesinin evine taşınarak bir dolandırıcılıktan mecbur kaldığı ev hapsini ihlal etmiş olacağı için tutuklandı.

“Müvekkilim mahvolmuştur, kendisine gerçekten yardım eden tek kişiye karşı işlediği bu ağır suçu sonuna kadar işlemek için psikologlarla birlikte cezaevinden geçecektir”. Böylece avukat, avukat Francesco Stefani. “Öfkedendi” diye devam ediyor avukat, annesine son zamanlarda ona yardım etmek için yaptığı gibi kiranın (yaşadığı evin, ed) ödenmesi için parayı toplamadığını söylemek zorunda kaldı. Yıllardır bu parası yoktu, anne tahliyeden korkuyordu, onu sakinleştirmeye çalışırken aceleyle ağzını kapattı ve iki üç dakika sonra annenin iyi olmadığını anladı. avukat Stefani – : “Karanlığı gördüm, ne yaptığımın farkında değildim”, hemen ardından fark etti. Belli ki – avukat devam ediyor – ortaya çıkan tüm duruma doymuştu: insanlar onu para için kovalıyor, onu O ana kadar ona yardım eden, artık ona ne diyeceğini bilemeyen annesini rahatlatmak için, o sabah annesiyle görüştükten sonra, ev sahibine gidip uzatma istemek isterdi. kiranın taksitlendirilmesi. Belli ki kafasında bir şeyler sıkıştı”.