Resinovich cinayeti, Visifin: “Avusturya'da bisikletle sessizim, işte güzel genç bayanlar”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,311
0
0
Sebastiano Visintin Trieste için de bir turizm merkezi olan Friuli Venezia Giulia sınırında Avusturya'nın güneyinde Carinthia'da. “Dinlenmeye geldim, iyi değilim, bugün biraz daha iyi hissediyorum, bazı fiziksel sorunlarım var,” dedi kocası Liliana reçineovichŞüpheliler kaydında kayıtlı olan haberlerin ardından.

“Endişelenmiyorum”

“Endişelenmiyorum”, hikaye, “büyütüldü, bakalım …”. Visintin, bugün 6.30'da Trieste'den başladığını ve iki saat sonra Villacco bölgesindeki (Villach) otele geldiğini açıkladı. “Bisikleti hazırlayıp alıyorum, belki Felden'e gidiyorum, gölün etrafında dolaşacağım. Öğleden sonra her zamanki arkadaşlarla saunaya gideceğim”.

Arkadaşlarla

“Slovenya için geldim ve Tarvisio için değil, bugün iki saat bile almadım – dedi – şimdi oteldeyim, ben kahvaltı, duş, şimdi yatakta, radyo dinliyorum. 12 civarındayım – devam ettim – giyiniyorum, hazırlanıyorum ve belki de Felden'e gidiyorum, göle döneceğim. Visintin de ekledi: “Öğleden sonra arkadaşlarla ve sonra akşam yemeğiyle bir sauna yapacağım. 30 yıl boyunca her zaman aynı arkadaşlarız, olağan şeyleri yapıyoruz, yiyoruz, içiyorsun … göl dondurmasına bir dalış moralini yukarı çekiyor. Güzel genç bayanlar var …”.

Avukat: “Beklenmedik soruşturma koçu”

Visintin'in şüpheliler kaydına kaydı “, açıkçası, orijinal suç kaydından çok uzun süre şaşkın olan faaliyetlerin tamamlanması için gerekli bir eylemin ifadesidir” diyor. Paolo BevilacquaLiliana Resinovich'in kocasının avukatı. Avukat, “Toplanan test unsurlarının senaryosu bizim tarafımızdan biliniyor ve hangi soruşturma yolunun savcıya seyahat etmek istediğini bilmiyoruz” diyor. “Her şeyden önce, her zaman olduğu gibi ve her şeye rağmen, gerçeğin beklenen bir inişinin ne olacağından ve endişelendiğimiz kadarıyla, bizi sakin görüyor çünkü bugün kendimize soruyor muyuz: tam olarak Sebastiano? Neden Sebastiano? Neden Sebastiano? Neden sadece SABYLE? – neden avukatın altını çiziyor?

Liliana'nın kardeşi: “Onun soruşturulmasından mutlu değilim”

“Hiçbir şey bilmiyordum, soruşturulduğunu bilmiyordum ve mutlu olduğumu söyleyemem. Ama sonunda işini yapan bu yeni araştırmacılar ekibi olduğu gerçeğinden memnunum” dedi. Sergio ResinovichLiliana'nın kardeşi. “Umarım devam ederler, işlerini yaparlar,” dedi.

Sterpin: “Üç yıldır bu anı bekliyordum”

“Sonunda! Üç yıldır bu anı bekliyordum. Eh, her zaman çok geç olsa bile, bu şey zamanın araştırmacılarını yapmak zorunda kaldı ve bunun yerine en azından ihmal ettiler, aksi takdirde davanın tüm tutarsızlıklarını fark ederlerdi” dedi. Claudio SterpinLiliana Resinovich'in arkadaşı.

Sterpin, Liliana'nın kardeşi Sergio ve “Liliana'nın vücudunun kremasyonundan kaçınmak için her zaman güçlü bir şekilde savaşan diğer akrabalarına teşekkür etti. Aksi takdirde dava asla bu gelişmeyecekti. “Bu nedenle onlar sayesinde – devam etti – dava arşivlenmediyse”.

Sterpin, Visintin'in Liliana'nın ortadan kaybolmasından kısa bir süre sonra serbest bırakıldığı ifadelerine geri döndü: “Karısının ortadan kaybolmasından 48 saat sonra, bir mazeret olduğu konusunda endişe duyduğu kabul edilemez. Dahası, bu kişinin Liliana'nın ölümü için umutsuz olmamalıdır, ancak onun kaybolması için, ancak ortadan kaybolması için.

Sonunda Sterpin, soruşturmaların onu içermesini umuyordu. “Beni araştırırlarsa … hoş geldiniz”.