Rıdvan Dilmen: Beni eleştirenler özür dilesin

Alex10

New member
28 Kas 2020
1,044
0
1
Rıdvan Dilmen, TRT Spor’da yayınlanan “%100 Futbol” programında Fenerbahçe’nin deplasmanda Kayserispor’u 4-0 mağlup ettiği maçı tahlil etti.

Dilmen, İsmail Kartal’ın oyun sistemine değinirken, sarı-lacivertlilerin döneme başladığı sistemi eleştirdiği devirde kendisine çatan isimleri amaç aldı.

Savunmada 3’lü oynamanın 5’li oynamanın kelamda kolay olduğunu söz eden Dilmen, “Bir oynayacaksın, 2 oynatacaksın, 3 yaşayacaksın, 4 rakibi de düşüneceksin ancak bizim ülkemizde süslü laflarla kimi şeyler zorlaştırılıyor. Ali Koç ‘hocam biri bu 4’lü sistemle oynayın diyor bir deneyelim’ demeliydi Vitor Pereira’ya. Güle oynaya değil, önemli oynayarak geliyor Fenerbahçe.” dedi.

“ALİ KOÇ BENDEN ÖZÜR DİLESİN”

Daha ligin 7. haftasında Fenerbahçe başkanken ikazda bulunduğunu vurgulayan Rıdvan Dilmen, “Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin. Fenerbahçe’nin takımı yeterli bir takımdı yalnızca yanlış oynatılıyordu. Futbol sıradan oynanır. Vitor Pereira güç olanı tercih etti. 3’lü savunmayla Trabzonspor’a karşı 10 kişi oynasaydı 4’lük olurdu.” sözlerini kullandı.

“KADRO TRABZONSPOR AYARINDA”

Vitor Pereira’nın, İsmail Kartal’ın oynattığı sistemle oynasaydı, bugünkü sonuçlardan farklı bir sonuç alacağını düşünmediğini tabir eden Dilmen, “Şampiyonluk yarışından da bu kadar çabuk kopmazdı. Fenerbahçe’nin takımının Trabzonspor ayarında bir takım olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

“F.BAHÇE ÇAĞIRIYORSA FEDAKARLIK YOKTUR”

İsmail Kartal’ın Vitor Pereira’nın akabinde dönem sonuna kadar kadronun başına geçmesiyle ilgili konuşan Dilmen, “İsmail hocaya fedakarlık yaptı falan diyorlar. Fenerbahçe çağırıyorsa fedakarlık yoktur lakin Fenerbahçe ekibine konsantrasyonu düşük ve şampiyonluktan kopmuş bir kadroydu İsmail hoca geldiğinde.” tabirlerini kullandı.