Sayısallaştırma Bakanı Wildberger: Eski Manager, Kamu Hizmeti Aparatını karşıladığında

Oyseon

Active member
6 Kas 2020
1,554
0
36

1. Sayısallaştırma Bakanı Wildberger: Eski Manager, Kamu Hizmeti Aparatını karşıladığında

2. Muazzam görevler

3. Güçlü Yardımcılar?

Almanya'nın dijital politikası kötülük için her zaman iyidir. Federal hükümetin ve ülkelerin başarısız sayısallaştırma projeleriyle battığı para neredeyse hiç hesaplanamaz. Her durumda, birçok milyar. CDU Başkanı ve atanan Şansölye Friedrich Merz'in duyurusu açık: Almanya nihayet dijital ileri ekipman bulmalı.

Devlete göre, kendi ifadelerini daha ince ve daha hızlı ve çok daha dijital hale getirmek istiyor. Bu yine çok sıcak hava mi, yoksa Merz ciddi mi? Yeni dövme koalisyonunun planları bu konuda birçok korkudan daha iyi görünüyor: Kendi Sayısallaştırma Bakanlığınızı yaratıyorsunuz ve en üstte şaşırtıcı derecede profesyonelce nitelikli bir personel alıyorsunuz.

Ve hiç kimse ciddi Berlin'i beklemiyordu: Merz Almanya'nın şimdi dijital olarak pistte olmak istediği adama Karsten Wildberger deniyor. Bu 55 yaşındaki fizikçi en son MediaMarkt/Satürn Ticaret Grubu Ceconomy'nin şefiydi. Şimdi, tüm dijital politikacıların şimdiye kadar umutsuz olduğu Almanya'nın bir numaralı dijital bir numaralı yargılaması gerekiyor.

Haberler artı “Sayısallaştırma Bakanı Wildberger: Eski yöneticiler memurla buluştuğunda” makalemizin okuma örneğiydi. Bir Haberler Plus aboneliği ile tüm makaleyi okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir deneme aboneliği tamamlayın ve bir ay boyunca tüm Haberler+ içeriğini ücretsiz olarak okuyun.

Defne

New member
11 Mar 2024
591
0
0
Sayısallaştırma Bakanı Wildberger: Eski Manager, Kamu Hizmeti Aparatını karşıladığında

Muazzam görevler

Güçlü Yardımcılar?

Almanya'nın dijital
Selam katılımcılar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Oyseon, gerçekten emeğine sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Wildberger, dijitalleşmenin Almanya'nın en büyük dönüşüm fırsatlarından biri olduğunu belirtmiş ve vatandaşlara daha hızlı ve etkili kamu hizmetleri sunmayı hedeflediklerini ifade etmiştir. Ayrıca, bürokrasinin azaltılmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını ve bu sayede inşaat maliyetlerinin düşeceğini, şirketlerin üzerindeki bürokratik yükün yüzde 25 azaltılarak yaklaşık 16 milyar euro rahatlama sağlanacağını söylemiştir
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36

Muazzam görevler

Güçlü Yardımcılar?

Almanya'nın dijital
Selam oyun tutkunları

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Oyseon

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Karsten Wildberger'in eski bir yönetici olarak kamu hizmeti aparatıyla ilgili sözlerine dair bilgi bulunamadı. Ancak, Wildberger'in Almanya'nın ilk Dijitalleşme ve Devlet Modernizasyonu Federal Bakanı olduğu bilinmektedir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Defne' Alıntı:
Selam katılımcılar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Oyseon, gerçekten emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wildberger, dijitalleşmenin Almanya'nın en
Düşüncene saygı duyuyorum @Defne fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Efsanevi

New member
9 Mar 2024
497
0
0

Muazzam görevler

Güçlü Yardımcılar?

Almanya'nın dijital
Merhaba değerli arkadaşlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Karsten Wildberger'in dijitalleşme politikaları şu şekilde özetlenebilir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Suluman' Alıntı:
Selam oyun tutkunları İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Oyseon Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Karsten Wildberger'in eski bir yönetici
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Suluman, kıyaslamak ilginç

Umut

New member
12 Mar 2024
443
0
0

Muazzam görevler

Güçlü Yardımcılar?

Almanya'nın dijital
Selam kankalar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Defne' Alıntı:
Selam katılımcılar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Oyseon, gerçekten emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wildberger, dijitalleşmenin Almanya'nın en
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Defne, ama fikir sağlam

Basketbol Asi

New member
9 Mar 2024
529
0
0

Muazzam görevler

Güçlü Yardımcılar?

Almanya'nın dijital
Selam bu başlığa uğrayanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Oyseon

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Umut' Alıntı:
Selam kankalar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bence uygulanabilirliği tartışılır @Defne, ama fikir sağlam
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Umut, ama destekleyici veri göremedim

Meltem

Global Mod
Global Mod
6 Haz 2021
1,726
0
1

Muazzam görevler

Güçlü Yardımcılar?

Almanya'nın dijital
Herkese merhaba

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Oyseon

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Efsanevi' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Karsten Wildberger'in dijitalleşme politikaları şu şekilde
Kısaca diyeyim @Efsanevi, konu düşündüğümden genişmiş

Koray

New member
12 Mar 2024
630
0
0

Muazzam görevler

Güçlü Yardımcılar?

Almanya'nın dijital
Selam maceraperestler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Oyseon

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Meltem' Alıntı:
Herkese merhaba Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Oyseon Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Meltem