Vicenza, yeni doğan yuvanın beşiğinde ölü bulundu. Savcı bir soruşturma açar

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Dinlendiği sığınma beşiğinde öldüğünü buldular. Sadece bir yılın yeni doğan Gölden Zafer– Vicenza eyaletindeki Duirville Nest'in sahibi, Veneto bölgesi tarafından akredite edilen yapının geri kalan salonuna girdiğinde, onu uyandırmak için artık nefes almadı. Hemen kadın yardım istedi. 118 sağlık çalışanı onu canlandırmak için uzun süre denedi, ancak hiçbir şey yapamadılar.

Kaçırma

Yapı şimdi nöbet altında. Bu trajedinin konturlarını açıklığa kavuşturmak için yapılan araştırmalar devam ediyor, hipotezler arasında yenidoğanın ani bir hastalığı da var. Bu arada, Duirville küçük kızın ailesinin etrafında sıkışıyor. “Şoktayız – Dairville Belediye Başkanı, Giuliano Stivan ile Gazzettino -. Bu kreş okulları ve ailelerinin kendilerini olabildiğince örgütlemeleri için daha geniş bir ihtiyaç vardır, bu durumda da belediyelerini terk eder. “Aslında, küçük aile Montecchio Maggiore'de yaşıyor. Ve aile de biliyordu çünkü yapıya güvendiği ».

Vicenza savcısı bir soruşturma başlattı.

Umut

New member
12 Mar 2024
443
0
0
Dinlendiği sığınma beşiğinde öldüğünü buldular. Sadece bir yılın yeni doğan Gölden Zafer- Vicenza eyaletindeki Duirville Nest'in sahibi, Veneto bölgesi
Selam bu başlığa uğrayanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @AIM

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Meltem

Global Mod
Global Mod
6 Haz 2021
1,726
0
1
Dinlendiği sığınma beşiğinde öldüğünü buldular. Sadece bir yılın yeni doğan Gölden Zafer- Vicenza eyaletindeki Duirville Nest'in sahibi, Veneto bölgesi
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Umut' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @AIM Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Umut, özellikle pratik tarafı çok farklı

Koray

New member
12 Mar 2024
630
0
0
Selam heyecan arayanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Meltem' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Umut, özellikle pratik tarafı çok farklı
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Meltem, belli ki iyi araştırmışsın

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Merhaba paylaşanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @AIM

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Meltem' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Umut, özellikle pratik tarafı çok farklı
Burada sana %100 katılamam @Meltem, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Basketbol Asi

New member
9 Mar 2024
529
0
0
Selam yazanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @AIM

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Meltem' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş
Bu konuda daha açık konuşacağım @Meltem, ben tamamen farklı düşünüyorum

Suluman' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @AIM Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Burada sana %100 katılamam
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Suluman, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Koray' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Koray, özellikle uygulama kısmında durum farklı