Yedi kurban arasında bir İtalyan olan Yellowstone'a giden yolda turist katliamı

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Bir İtalyan turist Perşembe günü gerçekleşen bir trafik kazasında öldü. Yellowstone Parkı. Bu Farnesina kaynakları tarafından doğrulandı. San Francisco'daki İtalyan Konsolosluğu, Doğu Aidoho'daki bir pick-up ve bir Van A Henry'nin gölü arasındaki çatışmanın kurbanı ile temas halinde. Minibüste seyahat eden 14 kişiden yedisi, vatandaşımız da dahil olmak üzere, pick-up şoförü ile birlikte öldürüldü.

Yerel medyada yayınlanan görüntüler, bir hileli kırmızı pick-up ve alevlere sarılmış bir minibüs gösteriyor. Yaraların şiddeti nedeniyle, birkaç heriambülanlar müdahale etti. Yol genellikle meşguldür çünkü her yıl milyonlarca turist tarafından ziyaret edilen ünlü parkın girişlerinden birine yol açar. Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulan ilk milli park olan Yellowstone, Wyoming, Idaho ve Montana arasında uzanıyor ve binlerce jeotermal fenomene ev sahipliği yapıyor: termal yaylar, çamur havuzları, buhar yayları ve eski sadık da dahil olmak üzere dünyanın aktif geyserinin yaklaşık yarısı.

ABD Ticaret Bakanlığı'nın en son verilerine göre, uluslararası ziyaretçilerin% 36'sı uçakla ABD'ye geldi. 2016 yılında, Yellowstone'daki turistlerin%17'si, Çin (%34), İtalya (%11) ve Kanada'dan (%10) güçlü bir varlık ile yurtdışından geldi.

Batı Yellowstone Belediye Başkanı'na göre, Jeff McBirnie, Uluslararası turizm sezonu, ulusal turizmin yaz zirvesinden farklı olarak, ilkbahar ve sonbaharda odaklanmaktadır. “Onlar genellikle ABD üniversitelerine katılan uluslararası öğrencilerin ebeveynleridir: Tatil yapmak için ziyaretten yararlanırlar”.

Covid ve parkın farklı alanlarını kapatan 2022 sellerinin neden olduğu krizden sonra, Yellowstone 2023'te, tarihinin en kalabalık ikinci yılı olan 4.7 milyon girdi ile güçlü bir iyileşme gördü.

Ancak parkın doğal güzelliğine sıklıkla hafife alınan tehlikeler eşlik ediyor: dolambaçlı yollar, yoğun trafik ve sürücülerin dikkatini dağıtan manzaralar her yıl çok sayıda kazaya neden oluyor. Park tarihçisine göre Lee Whittlesey, Kitabında Yellowstone'da yüzlerce ölümü kim belgeledi? Yellowstone'da ölümlerTrafik kazalarından elde edilen ölümler o kadar sıktır ki neredeyse “önemsiz” olurlar ve her zaman resmi istatistiklere dahil edilmezler. 2007'den bu yana, en az 17 kişi, tıbbi nedenlerle bunlardan sonra ikinci ölüm nedeni olan parkın içindeki araba kazalarında hayatını kaybetti.

Meltem

Global Mod
Global Mod
6 Haz 2021
1,726
0
1
Bir İtalyan turist Perşembe günü gerçekleşen bir trafik kazasında öldü. Yellowstone Parkı. Bu Farnesina kaynakları tarafından doğrulandı. San Francisco'daki
Selam millet

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• tv100.com : Yellowstone Ulusal Parkı'ndaki bir tuvalet kabininde mahsur kalan turist, kapının arasından dışarı bakabildi. Hemen tuvaletin yanında otlayan bir bizon vardı. Korkudan dışarı çıkamayan turist, dakikalarca mahsur kaldı
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Bir İtalyan turist Perşembe günü gerçekleşen bir trafik kazasında öldü. Yellowstone Parkı. Bu Farnesina kaynakları tarafından doğrulandı. San Francisco'daki
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• profilenews.com : The Idaho State Police announced on Friday, May 2, 2025, that seven people were killed and eight others injured following a devastating collision between a pickup truck and a bus carrying a tourist group on a highway near Yellowstone National Park. The crash occurred at approximately 7:15 p.m. local time on Thursday, about an hour and a quarter before sunset
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Meltem' Alıntı:
Selam millet Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir tv100.com : Yellowstone Ulusal Parkı'ndaki bir tuvalet kabininde mahsur
Tam olarak aynı fikirde değilim @Meltem, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Umut

New member
12 Mar 2024
443
0
0
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AIM

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Suluman' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir profilenews.com : The Idaho State Police announced on Friday, May 2, 2025
Bu konuda kesin konuşmak zor @Suluman, çok fazla değişken var

Koray

New member
12 Mar 2024
630
0
0
Selam maceraperestler

@AIM gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Umut' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @AIM Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Umut

Efsanevi

New member
9 Mar 2024
497
0
0
Selam ilgi duyanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Suluman' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir profilenews.com : The Idaho State Police announced on Friday, May 2, 2025
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Suluman, fakat senin yorumun da güçlü

Basketbol Asi

New member
9 Mar 2024
529
0
0
Selam güzel insanlar topluluğu

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

@AIM, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Meltem' Alıntı:
Selam millet Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir tv100.com : Yellowstone Ulusal Parkı'ndaki bir tuvalet kabininde mahsur
Ben burada biraz daha karamsarım @Meltem, ama geliştirilir

Defne

New member
11 Mar 2024
591
0
0
Selam herkese iyi sohbetler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @AIM

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Efsanevi' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu sefer
Haksız değilsin @Efsanevi ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Koray' Alıntı:
Selam maceraperestler @AIM gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Burada biraz cesur
Burada sana %100 katılamam @Koray, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Basketbol Asi' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış @AIM, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ben
Tam olarak aynı fikirde değilim @Basketbol Asi, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında